Höstens hetaste färger November 11, 2018

Höstens hetaste färger

author No comments

Äntligen är det höst och det är dags att se till att hemmet är inrett efter de nya trenderna. Allt som har med sommaren att göra ska vara ute för länge sedan och höstens färger bör numera pryda ditt hem! I följande inlägg kommer du kunna läsa lite mer om de fyra färgerna som är mest populära i höst. Du kommer även finna tips om hur man kan tänka när det kommer till enkla knep för att ända en stil på ett helt rum med endast små medel. Dessa färger kommer du även kunna kombinera med varandra om du verkligen vill vara en ägare av ett modernt hem. Det kan dock vara svårt att få den rätta balansen mellan dessa, men du kan ju alltid prova dig fram tills du hittar en stil som du trivs bra med. I slutändan så handlar det ju om att du ska trivas i ditt hem och tycka att det är snyggt. Läs tips och råd men gå alltid på din magkänsla.

Lila är en vacker färg i hemmet

I höst är det bland annat lila som är färgen på allas läppar. Det är något som kommer gå hem både på dina gardiner, kuddar eller varför inte prova med att byta ut alla handdukar och badlakan i badrummet och ge det rummet ett lyft? Man behöver inte anlita en flyttfirma för att göra om i hemmet, det vill säga du kan enkelt ha kvar de stora möblerna medan du byter ut mindre detaljer. Det här kan göra stor skillnad i rummen.

Orange är coolt och lite kaxigt vilket är snyggt i köket

Om du är ute efter en lite mer djärv färg i huset så kan orange absolut vara färgen för dig. Detta är en varm färg som passar utmärkt att ha i köket om det är så att du skulle vilja skapa lite 70-tals känsla samtidigt som du är helt och hållet enligt dagens mode.

Brunt ger en naturlig känsla, perfekt för vardagsrum

När det kommer till lite mer jordnära färger så är brunt alltid en klassiker och det här ger en känsla av att ditt hem är mer naturligt. Om man väljer att inreda med den här färgen så kan det dock vara snyggt om man kombinerar den med en annan lite mer stark färg, som kanske lila eller orange. Annars kan det lätt bli lite väl enformigt.

Gult är en glad och livlig färg som passar både i inredning och kläder

Om du istället vill välja en färg som håller liv i sommaren lite längre så är gult ett bra alternativ. Det här är en färg som kan ge liv åt ett kalt hem under höstens mörkare timmar.

agency-x