Coolt barnmode från tuffa Polo Ralph Lauren January 27, 2022

Coolt barnmode från tuffa Polo Ralph Lauren

author No comments

Märkeskläder för barn och ungdomar är för det mesta ett mycket bra köp! Och varför? Kvalitet och hållbarhet är oftast bättre och framförallt är sömmarna fortfarande raka när man tvättat plagget flera gånger. Ett märkesplagg kan räcka längre eftersom det vanligtvis tål mer.

Hur väljer man barnkläder?

Välj kläder som är bekväma, det vill säga kläder med hög komfort. Tänk ergonomiskt, det vill säga att barnet ska kunna röra sig fritt och att kläderna ska vara lätta att ta av och på. Kläder som är lite stretchiga är alltid att föredra. Välj naturligt framför syntetiska material och tänk på att tyger som andas alltid blir bekvämare att ha på sig. Tänk också på var ni bor, det är skillnad på vädret i Skåne och Norrland, och på östkusten kan det ibland vara lite fuktigare. Det är viktigt att hela tiden hålla sig varm om kroppen, utan att för den skull svettas, därför bör kläder andas.

Klassiskt, grymt och coolt barnmode

När barn växer kanske man inte vill satsa så mycket pengar på kläder eftersom de snabbt blir små, men det finfina med vissa märken är att de är så bra skurna att du kan köpa en lite större storlek. Exempelvis Polo Ralph Lauren – kläder för barn – har både hög kvalitet, cool stil samt är ett gediget klädesmärke. Ibland pratar man om “säkra köp” och detta är ett av dem.

Polo Ralph Lauren blev stora redan på 1980-talet då man introducerade sina klassiska pikétröjor i regnbågens alla färger. Barnkollektionen är en kombination av det klassiska och det grymt coola vilket skapar en trendig look. Lite retro och lite av det senaste. Hur snyggt som helst! Och framförallt tidlöst.

Mycket att välja på hos Polo Ralph Lauren

Inom barnmode finns det en återkommande klassisk klädlinje med bland annat skjortor och hoodies som återkommer varje år. Detta är en enkel och snygg look som kan kombineras med mycket annat och jättebra baskläder. Det finns pikéer med tryck och broderier och det finns en Polo Ralph Lauren mössa samt en hel del accessoarer som barn och ungdomar kan gilla. Det mest spännande är att det finns utrymme för många olika kombinationer– man kan exempelvis köpa ett basplagg som en hoodie och kombinera med en grym läderväst och ett par coola läderkängor, beroende på barnets ålder.

Du hittar Polo Ralph Lauren online på Kids Brandstore. Där finns måttbeskrivningar och storleksanpassningar som du kan följa för att kunna beställa exakt det du vill ha. Kids Brandstore är en föregångare inom barn-och ungdomsmode och kopplar bara de allra bästa varumärkena till sin online butik. Sajten har också en kundservice som verkligen bryr sig om sina kunder, vilket är viktigt när man handlar online. Fysisk kontakt är fortfarande betydande, framförallt efter köpet om något inte går fullt som man tänkt sig.

agency-x