Gör hemmet harmoniskt med rätt tapeter January 1, 2021

Gör hemmet harmoniskt med rätt tapeter

author No comments

Det finns många fina tapeter att välja mellan och vart tionde år kan det vara bra att byta ut sina tapeter. Dels blir tapeterna lite omoderna med tiden och dels blir tapeter slitna efter några år av alla hål efter tavlor och blekning från solen.

Inred med nya tapeter

Att byta inredningsstil i hemmet fräschar upp och förnyar på ett enkelt sätt. Det kan vara väldigt roligt att planera inför sin nya inredningsstil, men det kan vara svårt att tänka nytt inom gamla ramar. Därför kan det vara en väldigt god idé att göra om hemmet lite mer än enbart med hjälp av nya möbler. Passa på att tapetsera om hemmet för att skapa ett nytt tema och för att lättare kunna skapa en ny stil med hjälp av ett helt nytt och fräscht utseende i hemmet.

Det finns många tapeter att välja mellan, även för den kräsne. Hos Familjetapeter hittar man ett stort utbud av tapeter i olika stilar. Vilken stil man har på väggarna spelar en väldigt stor roll för helhetsintrycket av bostaden och kan dessutom göra att möblerna passar mycket bättre.

Anlita en tapetserare eller tapetsera själv?

För att sätta upp tapeter på ett snyggt sätt krävs det att man har rätt teknik och rätt hjälpmedel. Att sätta upp tapeter med mönsterpassning är dessutom ännu mer komplicerat för den som aldrig tidigare har satt upp tapeter själv. Nybörjarfel kan leda till att tapeterna lossnar i hörnen, att mönstren inte passar eller att det bildas veck och bubblor i tapeten. Anlita hellre en tapetserare som ger dig ett garanterat bra resultat, speciellt om du har betalat mycket för dina tapeter. Dock finns det många tips och råd på nätet om hur man själv sätter upp tapeter. Om du har tillgång till några gamla tapetrullar kan du öva med dem innan du sätter upp de riktiga tapeterna på väggarna. Be gärna någon att hjälpa till. Det kan vara väldigt svårt att sätta upp tapeter helt själv.

agency-x