Dekorera väggarna November 20, 2018

Dekorera väggarna

author No comments

Utan inredning så kommer lägenheter och hus se relativt likadana ut. Nyproducerade lägenheter är helt lika varandra om inredning ej görs i dem. En inredning kan skapas för att sätta en egen prägel på sitt hem, inreda utefter egen smak och vilja. Att göra hemmet funktionellt utefter egna behov är viktigt för att man själv också skall kunna bo i hemmet.

Mellan fyra väggar

Det finns många olika sätt att inreda på, detta beroende på vad som önskas och även hur rummen är utformade. Några rum är stora och andra rum är mindre. Oavsett storlek på rum så behöver det tänkas till med inredningen för att alla skall komma på plats på ett så smart sätt som möjligt. Alla rum har väggar, hur många väggar kan skilja sig åt beroende på hur rummet är skapt. Det finns rum som har stora glasväggar, men dessa går det inte att göra så mycket med.

En traditionell vägg går det däremot att skapa mycket med, både till inredning och till funktionalitet.

På en vägg kan det sättas upp många hyllor, bra om det behövs mer förvaring. Hyllor finns det många att välja på i butikerna, det går även att tillverka själv med enkla medel. Hyllor som inhandlas finns i olika färger och även i olika former, därav kan hylluppsättning också ske med mycket bakomliggande design. Hyllor kan användas enbart som dekoration också, det behöver ej vara enkom för förvaring.

På väggarna är det fint att även sätta upp tavlor. Tavlor finns i många olika storlekar och färger, också olika budskap på tavlorna. Det kan vara motiv från djur och natur men även tavlor som är mer surrealistiska där det är egna tolkningar på tavlorna med olika mönster. Det går därmed att finna tavlor i precis vilken genre som helst då det finns så många att välja på. Tavlor säljs i många butiker men även på internet. De finns i olika prisklasser också, beroende på vad det är för material som använts och vem målaren är. Tavlor från kända konstnärer kan kosta väldigt mycket, detta då tavlor också kan stiga i värde genom åren beroende på vem konstnären är.

Väggarna är även fina att pryda med bilder. Att göra så kallade fotoväggar är populärt med motiv på familjen. Då sätts det upp många bilder i olika mönster som tillsammans bildar en tavelvägg, sedan kan denna fyllas på om plats finns med nya bilder under årens lopp.

agency-x