Stor förändring med billiga knep October 3, 2018

Stor förändring med billiga knep

author No comments

De allra flesta människor vill ha det snyggt i sina hem, oavsett om man bor i ett hus eller en mindre lägenhet. Att ha det hemtrevligt i hemmet är viktigt för att man ska trivas och må bra, men även för att man ska kännas att hemmet är personligt och avspeglar de som bor där. Människor lägger stora summor pengar årligen för att förändra, byta möblemang eller kanske till och med utföra energikrävande renoveringar. Konsumtionen ökar i samma takt och vi lägger större och större belopp på just våra hem.

När man ser detta kan det kännas som att man behöver ha en ordentlig inkomst för att kunna ha det snyggt i hemmet. Så är verkligen inte fallet. Det finns mängder med olika knep att ta till för den som har en liten plånbok, men som ändå vill ha ett hem som ser ut att vara värt miljoner.

I listan nedan har vi samlat de bästa och billigaste knepen att använda sig av om man vill förändra inredningen i sitt hem, samtidigt som man vill spara in så mycket pengar som möjligt. Du behöver naturligtvis inte använda dig av alla metoder på en och samma gång eller i alla rum samtidigt. Du bestämmer vad som blir bäst för dig.

  • Inred med mjuka tyger – Du kan komma långt genom att använda tyg i din inredning. Tyg kan hittas riktigt billigt om du har tur, men kan även kosta en slant. Filtar och plädar eller kuddöverdrag kostar inte mycket pengar och kan snabbt förvandla din tråkiga gamla soffa till en lyxig sittplats i sammet. Med tyg kan du även klä om möbler, sy dina egna påslakan eller gardinerna du alltid drömt om.
  • Dekorplast – Har du inte använt dig av dekorplast tidigare är det hög tid att testa på. Plasten är självhäftande och sitter som sten om du placerar den enligt anvisningarna. Det bästa med denna plast är att den finns i riktigt stora förpackningar om flera meter och att du kan välja mängder med olika mönster, t.ex. marmor, trä, mosaik eller tegel. Plasten kan du i sin tur använda för att förändra kakel, fönsterbrädor, bänkskivor eller till och med hela golv.
  • Fynda på loppmarknad – Vi blir ständigt överrösta med reklamer om de senaste rabatterna och kampanjerna som inredningsaffärer har. Det kan vara mycket lätt att bli lockad till att köpa, men inredningsprodukter kan i många fall kosta en del. Istället för att besöka affären kan du kika på loppmarknader eller på annonssidor på nätet. En stor inredningsregel från experterna är nämligen att du aldrig ska handla all inredning från ett och samma ställe. Köper du delar av din inredning i andra hand kan du hitta föremål som ingen annan har till en billigare peng.