Kombinerad klädstil August 6, 2018

Kombinerad klädstil

author No comments

Att klä på sig är något flertalet gör så gott som dagligen. Man skall klä sig för att gå till jobbet, för att gå ut och handla, för att träna och kanske bara för att ha en ledig dag. Oavsett tillfälle så är det bra att klä sig med kläder som man själv känner sig bekväm i. Det är vanligt att många hamnar i samma kläder regelbundet, det tvättas och viks in kläder i garderoben, sedan hamnar de längst upp och högst upp i skåpen så att det hela tiden är samma kläder som används.

Garderoben

Kläder som inte används så ofta brukar till slut hamna längst bak i garderoben, i och med detta så kan det vara klokt att rensa garderoben så snart en ny årstid kommer. Att då gå igenom sina kläder, prova dem och utvärdera på nytt. Med hjälp av den taktiken kommer alla kläder fram ett par gånger per år, det som ej används rensas ut och det gamla kanske kommer till användning igen.

Flertalet kläder går att kombinera med varandra. Det är lätt att hamna i samma mönster av kläder, att det blir en vanesak. Dock går det att variera och experimentera mycket mer än så. Många färger passar med varandra, det gäller att vara modig och prova sig fram. På internet finns det oändligt mycket inspiration att hämta. Sociala medier erbjuder mycket inspiration, både från företag men också av andra personer. Det går att söka vilka sorts färger som passar med varandra, för att förhoppningsvis sedan finna modet och prova själv.

Olika årstider

I Sverige är befolkningen berikad med fyra olika årstider. Det är inte länge en temperatur varar innan det är dags för en ny. Med temperaturen så skiftar även kläderna. Kläderna kan behöva kombineras mer när det blir kallt medan det går att använda vart plagg för sig när det är varmt ute.

När det ärkallt så är det inte uteslutet att inte kunna använda sommarkläderna, det är då det finns extra möjlighet till att istället kombinera sina kläder.

En kjol passar ypperligt även på vintern, med ett par värmande leggings under så passar det bra både till vardags och fest. En sommarklänning kan även den, göra sig bra på vintern, även där med ett par varma strumpbyxor och med en kofta över så har det blivit ett plagg att bära i alla väder.

Att göra vice versa, bära ett varmt plagg på sommaren, är istället begränsat. Varma plagg är svårare att bära på sommaren just på grund av värmen. För den som dock är kreativ och som behärskar att sy, finns det stora möjligheter att göra om vinterplagget för att istället bära det på sommaren. Då krävs det en annan nivå på kreativitet, men även där finns det mycket hjälp att finna på internet.

agency-x