Inred med vårens färger April 4, 2019

Inred med vårens färger

author No comments

Varje årstid kommer med sina egna färger och nyanser som man kan dra nytta av när man vill ha en förändring i sitt hem. Under vintern är det mycket rött som gäller och under sommaren vill man ha det så ljust som möjligt. Våren bjuder på pastelltoner, färska blommor på bord och i fönstret och även mycket grönska. Under våren börjar knoppar att synas i både rabatter och på träd och det är dags att ta med sig våren in i hemmet.

Färger som hör våren till

Eftersom inredningsmodet förändras hela tiden så går det inte att säga exakt vilka saker som kommer vara inne nästkommande vår, men trenderna för 2019 har redan satts långt innan vintern ens var kommen. Våren 2019 bjuder på många natursköna kulörer som grönt, rosa, gult och lila, men det är inte mörkare versioner som gäller, utan just pastell. De gula färgerna piggar upp och inger också en känsla av lycka. Rosa och lila sägs ha en lugnande effekt och grönt får oss närmare naturen.

 

Att mixa och matcha är kul och ger hemmet en personlighet, men det kan vara svårt att veta hur man ska gå tillväga för att inte få ett rörigt intryck. Vissa färger passar utmärkt ihop, som t.ex. gul och grön, medan andra färger kan vara svårare att matcha. Vänd dig gärna till inredningsmagasin eller hämta inspiration från nätet. Det finns inredning till mycket bra priser, men även i dyrare klasser. Vill du få tag på snabba kontanta medel kan du t.ex. testa på factoring där du som företagare kan sälja eller belåna på en faktura.

Inredningstrender våren 2019

Det är mycket som händer inom design och inredning under våren 2019. Vissa trender håller i sig sedan föregående år, men många är också helt nya och fräscha. Här nedan hittar du en lista på de senaste prylarna att ta in i ditt hem.

1. Mycket rosa i olika nyanser och i olika material. Blanda gärna hårda material med mjuka, t.ex. läder med sammet.

2. Få in mer trä i hemmet. Björk, ask och ek är hetare än på länge.

3. 90-talet gör entré med sina gröna och gula färger. Dessa färger passar på allt från kuddar, möbler, överkast, gardiner och inredningsdetaljer av annat slag.

4. Det blir allt mer populärt med föremål i keramik och det går inte att sticka under stol med att under våren 2019 är det keramik som gäller. Välj gärna föremål som har en lite mer annorlunda yta eller form.

5. Under en period var det mycket hett med massor av mönster, men under våren så tar vi en paus från detta och satsar på enfärgade tyger och textilier, gärna med en märkbar struktur.

agency-x