Färgtrender April 22, 2019

Färgtrender

author No comments

Alla ser mode och kläder med olika ögon, några är mer intresserade än andra och då är det också olika saker som kan framkomma i klädseln. För en person som inte är så intresserad och inte har så mycket kunskap klär man sig i kläder som känns bekväma och med färger som de tycker passar dem. Det kan skilja sig mycket från person till person. En individ som har mer kunskap och intresse för kläder kan klä sig på ett helt annat sätt. Det viktiga är att alla som bär sina kläder känner sig bekväma i dem och att det passar just för en själv.

Kläders färger och kombination

Det är inte lätt att kombinera olika färger på kläder. Det är lättare för en som är van eller för en som inte lägger så mycket vikt i hur det kombineras. För en individ som inte har så mycket kunskap, men har stort intresse i hur man själv klär sig, kan det vara svårt att matcha ihop kläder. Basfärger och enkla färger är lättare att kombinera är kläder som har mycket färg och många olika mönster på. Det kan krävas en viss finess för att få ihop alla kombinationer med varandra.

Det är flera plagg som skall kunna kombineras med varandra, både överdel och underdel. Sedan finns det även tillbehör till detta som skall matcha in i resterande outfit. Som nämndes är det lättare att kombinera enkla basfärger med varandra. En basfärg på både underdel och överdel går bra ihop. Skall en färgsprakande överdel matchas med en underdel så är ett säkert kort att använda en basfärg på underdelen. Ett litet vanare öga behövs om färger och mönster skall sättas ihop över alla plagg på kroppen.

Det finns mycket hjälp, tips och inspiration att få om mode genom olika modemagasin och över hela internet. På internet finns det sociala medier och även många bloggar där inspiratörer tipsar om kläder och klädstil.

agency-x