Modig inredning May 15, 2020

Modig inredning

author No comments

De flesta är ganska trötta på att se likartad inredning överallt och överlag borde vi alla prova att vara mer personliga. Ut med gråskalan och våga satsa på en personlig inredning där färg och form får ta plats. Läs mer här.

Loppismode

2020 är det inne med loppisfyndad inredning där det glada och brokiga får samsas på ett personligt och lekfullt sätt. Det är numera en myt att inredning måste vara dyr för att vara vacker eller bekväm. Besjälade möbler som får ett nytt liv hemma hos någon annan ger mode och inredning en ny dimension. Loppismode kan med fördel kombineras med lantliga textilier från Laliving.se där det finns ett stort utbud att se och där man kan botanisera bland sängöverkast, gardiner och kuddöverdrag. Det är känslan som är viktig och som får ta plats, istället för om alla andra har likartade möbler eller hur mycket inredningsdetaljen har kostat.

Mönster och detaljer

Med roliga mönster, olika färger och blocketfyndade detaljer är det fullt möjligt att skapa sig ett kreativt och intressant hem där alla kan trivas. Pengarna man sparar på att inte jaga den senaste inredningsprylen kan man istället lägga på gemensamma upplevelser för hela familjen. Öppna hyllor, vackra böcker och gammalt porslin kan skapa ett vackert och personligt hem. Ett stort och luftigt pysselrum för hela familjen där pysslet får vara en del av inredningen är en idé som tål att testas. Uppfyll dina egna inredningsdrömmar.

agency-x