Inred i vitt June 23, 2018

Inred i vitt

author No comments

Att komma till olika trender och mode även i hemmet och dess inredning är något som alltid har funnits. Det kan vara trender med olika färger eller med olika sorters möbler. Ett mode i ett hem är inte lika lätt att ändra till och byta såsom med kläder. I ett hem är det större möbler och även mer kostsamma förändringar som skulle behöva ske än med kläder där det kan vara olika plagg som byts ut.

Färg i hemmet

Genom olika färger kan det skapas olika känslor i ett hem. En inredning med vitt gör att upplevelsen blir att rummen är större. En inredning med mörkare färger gör att utrymmet känns trängre och dovare. Mycket färger ger ett piggare intryck.

Det finns ej något måste när det kommer till färger hemma, det är helt upp till var och en, vad man själv trivs som bäst med. Det som dock rekommenderas mer och mer är att inreda i vitt, framförallt på väggarna. Vitt gör att rummen ser större ut, i storstäderna bor fler trängre och då behövs det ljusa färger. Vitt är även effektivt då det går att kombinera med alla andra färger. Det går att ha detaljer i andra färgsprakande färger och då skapas det effekter till hela rummet.

Att inreda med små detaljer med mycket färg skapar ett positivt intryck i rummet. Att dessutom ta samma nyans i detaljerna ger ett helhetsintryck till hela rummet. Detta är små enkla knep som inte behöver vara kostsamma.

agency-x