Cafémode March 8, 2018

Cafémode

author No comments

Mode finns i alla genrer, det innebär att det är något som är populärt just nu, en trend som har kommit. Trender kommer ofta från andra länder och världsdelar. Alla inspireras av varandra och slutligen kan det även sättas ihop och skapas ett mode som är baserat på flera andra trender.

Fika på café

Café och uteserveringar är något som verkligen har slagit till i Sverige. Runt varje hörn finns någon form av café och det är vanligt att de också skiljer sig lite från varandra. Alla försöker finna sin egen inriktning att servera, för att locka till sig trogna stamkunder. Det finns ingen begränsning på vad ett café kan servera, dock så stannar det ofta vid en bit mat och kall och varm dryck. Detta med olika teman och inriktningar.

Nytt café kan ofta ses med en inspiration från ett annat land. USA är ett land som det hämtas mycket inspiration ifrån, allra främst när det gäller bakverk. Bakverk i USA är lite större och de har även många kombinationer i smakerna. Bakverken därifrån är heller ej lika söta som de svenska bakverken är, vilket gör att det blir extra populärt för många besökare.

agency-x