Klädsam skjorta February 12, 2018

Klädsam skjorta

author No comments

Vissa klädesplagg är plagg som passar med de flesta andra kläder, både vad gäller stil och färg. Skjorta är ett bra exempel på ett klädesplagg som går att kombinera med andra plagg, det passar även både till vardags och fest.

Kombinera med skjorta

Skjortor finns i många olika modeller och då kan de också tas på till olika avseenden. Till vardags finns det lite lösare och luftigare skjorta som kan användas oavsett nederdel. En skjorta kan användas både till jeans, lösare byxor och kjol. Till vardags på arbetsplatsen så fungerar allt, skjorta också, detta oavsett vilket jobb man har. På kontor är det vanligt att se att många klär sig i välstrukna skjortor och pressade byxor, det finns dock modeller av skjortor som även är av lösare slag som passar på ett kontorsarbete.

Till fest är det vanligt att se att många klär sig i skjorta, det är ett plagg som passar för alla tillfällen. Skjortor finns i blusmaterial som också gör att de inte är så strama, med det materialet är det lättare att använda vid alla tillställningar.

Kombinera med accessoarer

Ett enkelt knep för att göra en klädsel lite mer iögonfallande är att tillsätta olika accessoarer. Det finns många accessoarer som kan matcha med skjortor. Långa halsband med en större berlock är fint att hänga ner över skjortan. Då kan skjortan gärna vara knäppt till hälften med ett linne under.

Att ha en halsduk eller scarf till skjortan är något som också passar vid olika tillställningar. Det finns scarfs i många olika färger vilket gör att det passar till alla skjortor. Det finns även tyg som kan variera på scarfen vilket underlättar för att även kunna anpassas efter väderlek.

agency-x